Eilen Mika ja Hannu tapetoi Annin huoneen. En voi muuta sanoa, kuin Iso kiitos! Niin miehille kuin Sandudd'n tapetille. Niin hyvin tapetointi onnistui.

Anni valitsi huoneeseensa harmaan-sinisen vähän niin kuin farkkukuvioisen tapetin, johon sitten laittaa myöhemmin sellaisia mustia silhuetti -tarroja.

Annin huoneesta on muuten aika kiva näköalakin, otin tälläisen lempparijuttuni taas kuin auringonlasku Karinaisten raitilla...

Kauimmaisena näkyvä metsän reuna, etenkin valkoinen lumisempi kohta siellä on aika lähellä Heikinsuontietä itseasiassa. Eli väliin jää mm. joki, tiedoksi niille lukijoille, jotka eivät paikkakuntaa niin hyvin tunne.

Ja sitten laitettiin laminaatti tähän Ellan ja Eeliksen huoneeseen, kaikista yrityksistäni huolimatta en saanut lattiasta hyvää kuvaa vielä tuolta Laurin ja Leevin huoneesta, joka on ollut jo jonkun aikaa valmiina. Tämä oli tilanne, kun mentiin raksalle. Ensin kannettiin Essin kanssa uusia laminaattipaketteja yläkertaan auton kyydistä ja sitten mentiin Mikan avuksi tälle lattiatyömaalle. Ja äkkiähän se sitten valmistui, kun kenenkään ei paljon tarvinnut paikkaansa jättää... siitä vaan laittoi vuoron perää paikkaansa, Mika ja Essi, kun minä ojentelin uutta laminaattia eteen. Ja Ella ja Leevi, mainittakoon heidänkin työpanoksensa tässä kohdassa nyt, heittelivät kaiteen yli alas aulaan pahvilaatikkoa ja muovia aina kun paketti tuli tyhjäksi. Nauru