Mika ja Helge naputtivat eilen taas vaihteeksi kattopaneeleja paikkaansa. Ja tänään Mika jatkoi samaa puuhaa ja illalla katot oli sillä mallilla, että enää puuttuu ruokasali, olohuone ja Aten huone ja sitten on katot valmiit. Tässä ennen kattojen tekoa Mika on saanut alakerrassa kodinhoitohuoneen (kuvassa) laatoitettua ja saumattua, ja seinät on maalattu valmiiksi, sama juttu pukuhuoneessa ja alakerran vessassa. Laatoitusta puuttuu enää ruokasalista, ja sinnehän tulee sitä samaa isoa laattaa kuin keittiöön ja aulaan. Essin kanssa kannettiin listat pois olohuoneesta paneloinnin tieltä, tähän kuvassa näkyvään tilaan, sen jälkeen kun kuva oli otettu.

Ennen raksahommia tehtiin Eeliksen kanssa hiihtolenkki ja lisäksi opeteltiin mäen laskua ja nousua takapihan luiskalla. Täytyy sanoa, että ei jaksa Eeliksen kanssa pitkään hiihtää, koska hän voittaa aina, konstilla tai toisella. On muuten hyvä hiihtelijä tämä Pulu poika, ei voi kiistää.

Edellisen kerran olen hiihtänyt varmaan ehkä viisi vuotta sitten muutaman kymmenen metriä, nyt meni sentään pari kilometriä. Kuvassa kauimpana Ella, sitten Leevi ja minä ja voittajana maalissa Eelis!!! :D