Mika on saanut tapetoitua Laurin ja Leevin huoneen ja eilen laitettiin yhdessä vielä tuo Bart -boordi. Lakilistat ja ikkunalistat Mika sai myös paikalleen ja tänään hän alkoi asentaa lattialaminaattia tähän huoneeseen. Ja tässä vaiheessa iltaa lienee jo kohta jalkalistankin vuoro.

No, sitten kävi niin, että eilen Ella sai ylipuhuttua Mikan aloittamaan myös hänen ja Eeliksen huoneen tapiseeraamista... vaikka Mikan piti tehdä kai jotain ihan muuta. Ellan ja Eeliksen huonehan tulee valmiina olemaan jaettu molempien omiin päätyihin, Ellan päätyyn tulee tämä sydäntapetti plus leveä prinsessaboordi ja sitten taas Eeliksen päähän huonetta tulee sininen tapetti ja dinosaurustarroja, aivan kuten he itse ovat halunneet. :)

Olisihan se ollut varmaan ihana noin kokonaankin sydämillä, mutta Eelis taitaisi pidemmän päälle kyllästyä hempeilyyn, vaikka todella sydämellinen nuori mies onkin. Eilenkin avasi minulle ja Ellalle raksalla ulko-oven ja sanoi, "neidit ensin!" <3

Huomenna Mika ja Atte menee hakemaan Kalustetukusta kodinhoitohuoneen kiintokalusteiden rungon, se on valkoinen... muuta en vielä aio kertoa. ;) Paitsi, että ovet taitaa tulla noin 2-3 viikon kuluessa sitten perässä.