Kukaan ei ole edes kysynyt minkä väriset ovet me ostettiin. Kait me sitten ollaan niin tylsiä vaan, vai eikö enää köökin ja uunin jälkeen kukaan uskaltanut, kun ei meistä tosiaan tiedä mitä voidaan päähämme saada!

 

Mutta ensin kuva muutaman päivän takaa, meidän makuuhuoneen lasiovista ja Ellakin siihen kuvaan halusi mukaan. Eikö olekin ihanat... tässä yksi tärkeimmistä syistä miksi meille valittiin Kannustalojen Aurora uudeksi kodiksi. <3

P4021215-normal.jpg

 

Ne on nyt sivulta, kun tuolta loisti huoneesta niin halogeenivalot, että ei suorempaa saanut selvää kuvaa.

Ja sitten... tattada daa!!! Kodinhoitohuoneen ovet! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ne on....

P4041216-normal.jpg

... limenvihreät <3 ja vetimet kunnon retro lankavetimet. Tason päällä on tuossa ruskeaa pahvia, tasohan on oikeasti sellainen mustan ruskea. Oven vieressä oleva taso onkin ihan rosteriallas, hanoineen ja harjasuihkuineen, saa sitten saappaat pestä tuossa kura-altaalla heti kun tulee ovesta sisään.

P4041218-normal.jpg

Ja ulko-ovelta aulaan päin.

P4041217-normal.jpg

Ja vielä tämä toinen seinä, johon tuonne takimmaiseen koloon tulee se tanko henkareille ja tuossa tuo pitkä kaappi (hylly-) on sitten lasten päähineitä ja käsineitä varten.

Iloista pääsiäisen aikaa kaikille lukijoille, näiden keväisten oven sävyjen säestyksellä. Linnut laulaa ulkona, ja joessa oli kaksi joutsenta (valitettavasti en saanut niistä kuvaa)... kyllä kevät nyt on oikeasti tulossa jo!