Kiitos Minna (kirjoitan sulle kunhan ehdin), Mia ja Sanna kommenteista. Toiselle Sannalle kiitos myös kommenteista, tuolla kun nähtiin viimeksi. Suotavaa olisi, että muutkin ottaisi heistä nyt mallia ja kommenttia laittaisi, niin positiivista kuin negatiivistakin saa laittaa.

Laitan nyt sitten vähän uusia kuvia, mutta en lupaa enempää, ellei rakas lukijakunta aktivoidu. ;)

Tässä Ella, en saa noita kuvia laitettua tuonne sivuihin, niin laitan tähän. Neiti siinä pesusienen kanssa odottaa kaiketi keittiön laatoituksia tai mitä sitten odottaakin. Istuu ruokasalin ja olohuoneen välissä olevan ikkunan aukon alareunalla aina. Mahtaa olla harmi, kun ikkuna siihen sitten tulee ja istumiset loppuu.

Tässä on Mika aloittanut tuon meidän aamupalatiskin asennuksen. Elikä tuohon keittosaarekkeeseen tulee kahdelle sivulle alas laskettu 40 cm leveä taso, jossa voi syödä vaikka aamupalaa tms. Taso on mitoitettu normi pöytätason korkuiseksi, koska ei haluta meille mitään baarijakkaroita noille muutenkin aika kiipeileväisille muksuille. Ella jo ehdotti, että tuostako hän sitten kiipeää tuonne liesituulettimelle. Tason alle siis tulee ihan tavalliset jakkarat.

Tässä tuo saarreke tuolta ruokasalista päin kuvattuna, ja noita hitsin sahanpuru pölypalleroita ilma täynnä, kun Mika pyöristeli sokkelin reunoja ja ilma oli pölyä täynnä. Mutta saa siitä vähän selvää, kait.