1440051.jpg

Kodinhoitohuoneen ja teknisen tilan ovien yläpuolelle tulee tuollaiset katokset, vai mikähän niiden oikea nimi on!?! Mika ja Helge aloittivat niiden tekemisen eilen ja nyt alkaa olla jo aika pitkällä. Piirrustuksia ihmeteltiin, mutta työ tekijäänsä opettaa ja toinen valmistuikin melkein itsestään kuulema. Paljon kiitoksia taas Helgelle avusta.

Ellalle onkin jo syntynyt selvä käsitys siitä, että isä ja Helge tekevät hänen taloaan. Ainakin siitä päätellen, miten usein kuultu kysymys on "Mun talo valmis on?" ja höpötys, että isä ja Helge sitä sitten rakentaa siellä... :)

1440096.jpg

Tässä aprillipäivänä otettu lähikuva tuosta koristeellisesta Aurora -päätyräystäästä, tosin siitä puuttuu tässä kuvassa vielä pelti päältä.

1440075.jpg

Tässä sitten näkymää yläkerrasta, kun joku oli jättänyt tikkaat houkuttelevasti pystyyn, niin enhän voinut vastustaa kiusausta, vaan sinne ylös sitten kiipesin. Kuvassa näkyy vasemmalla vanhempien makuuhuoneen ikkuna ja lasipariovi, ja oikealla Annin huoneen vastaava ovi parvekkeelle.

1440070.jpg

Nyt Annin parvekkeen ovi jää vasemmalle ja päätyikkunoista ensimmäinen kuuluu myös Annin huoneeseen, keskimmäinen on pesuhuoneen ja WC:n ikkuna ja oikealla oleva on Laurin huoneen päätyikkuna. Naurettiin yhdessä Laurin kanssa, että onpa pojalla siisti huone, ei oikeastaan yhtään tavaroita lattialla hujan hajan.

1440082.jpg

Tässä kuvassa näkyy Essin huoneen ovi parvekkeelle ja ikkuna päätyyn. Essin huone sijaitsee vanhempien makuuhuoneen vasemmalla puolelle, sen eteen tulee vaatehuone ja sitten pikkuriiviöiden huone, joka jää tässä kuvaajan vasemmalle puolelle.