Ja sitten sairastellessa. Väliaikatiedoituksena kuulumisiamme.

Anni oli joku aika sitten kuumetaudissa, johon kuului ankara päänsärky ja kuumetta 39-40 astetta. No, kiirastorstaina Lauri jatkoi samaa tautia, seuraavana yönä sairastuivat Leevi ja Essi, joista Leevi oli kuumeessa 5 vrk ja Essikin 4 vrk. Tänään sairastui Eelis.

Rakennuksella on silti Mika touhuillut ja Hannu ja Helge ovat olleet myös hommissa, jotta pysyttäisiin aikataulussa, kun muuttotarkastus on ensiviikon perjantaina.

Yläkerrassa olen siivoillut jo, ja pessyt ikkunoita, aivan julmetun moista hommaa, kun niitä seinätasoitteita kynii irti pokista :(  Valmiiksi siivotut on Annin, Essin, Laurin ja Leevin, sekä meidän makuuhuoneet ja meidän vaatehuone. Pikkuisten huone on siivoamatta, samoin wc:t ja käytävä ja vaatehuoneestahan puuttuu vielä laminaatti, koska kesken loppumisuhan takia se tehdään viimeiseksi.

Alakerrassa Aten huone ja olohuone on tapetoitu ja Aten huoneessa on jo lattiakin, listat vain puuttuu. Ruokasali on puoliksi maalattu ja puoliksi laatoitettu, niistä materiaalit loppui kesken pääsiäisen pyhinä... niin kuin tuntui kaikki muukin loppuvan kesken.

Tiskikone on koekäytetty, huomattiin, että toimii paljon kätevämmin jos avaa vesihanan :D. Jääkaappi on myös pesty ja kytketty päälle, on liian kylmä kuulema... Mika valitti, että vissy oli niin kylmää, että hampaat oli pudota.

Sellaisia kuulumisia tällä kertaa ja kuvia sitten taas ensikerralla varmaankin.