Eilen kävin laittamassa päivällä keittiön kaappeihin hyllyjä ja samalla nappasin saumatuista yläkerran kylppäreistä päivänvalossa kuvat.

Sininen sujahti Mikalta seinään saumalaastiksi vahingossa, arch, piti olla valkoista. Mutta lapsista näyttää kuulema niin hauskalta, että kilttinä tyttönä kipitin kaupasta hakemaan lisää saumalaastia ja vain lattian loppuun saumausta varten. Ja lupasin tehdä ikkunaan sinisen pikkuverhon. Ja pyysin, että Mika yrittäisi innoltaan nyt muistaa laittaa loput jutut kaikki niihin paikkoihin kuin yhdessä on alunperin suunniteltu.

Meidän kylppäristä tulikin sitten aivan upea... mahdanko alkaa viihtyä siellä sitten tulevaisuudessa rentoutumassa lämpimässä suihkussa kynttilöiden valossa ja viinirypäleitä nautiskellen, unohtamatta shampanjaakaan. No, joo... unohtakaa tämä höpinä.

Tänään Mika kiinnitti loput työvalotkin keittiöön ja sain ottaa nuo suojapaperit pois tason päältä. No, onhan se aika pölynen, mutta kait tästä jotain kuvaa saa. Ekaksi nuo sähkövermeet kaappien alla, joiden asennuksesta suurin kiitos kuuluu Hannulle...

Ja sitten koko komeus vähän kauempaa...