Niinpä niin, Mikan kanssa oltiin maanantaina tapettiostoksilla. Ja olihan se tuskaa... ei missään, ei mitään kivaa. Oikein ei edes tiedetty mitä haettiinkaan, paitsi, että tapettia.

Atelle löytyi kiva tapetti melkein heti. Siitä varmaan sitten myöhemmin... mutta oma ei vaan oikein tuntunut löytyvän. No, sitten taas Bauhaussiin vaan viimeiseksi kävelemään edes takaisin pitkin sitä pahuksen tapettiosastoa ja valkattiin mitkä kaikki voisi tulla kyseeseen... sitten vaan hylkäämään, ei tuota, liian kirjava, ei saa unta, ei tuota, kamalan hankala kohdistaa, menee rullakaupalla haaskoon... ja niin edelleen. Viimeisenä oli punasävyinen Isoäidin aikaan kukkatapetti ja tämä valittavana. Ja Mika sanoi, että tämä on hieno. Otettiin se sitten! :D

Tämän raitatapetin se Mika sitten valkkasi.

Se on aika tummansininen, siitä on vaikea saada edes kuvaa, kun näyttää heti mustalta. Mutta musta se ei ole. Tässä kuva parvekkeelle päin...

... ja tässä aulaan. Alakerrassa odottaa jo nuo pariovetkin asennusvuoroaan. Mutta ensin tietty pitää asentaa käytävän laminaatti.

Mutta olihan raksalla jo asennettu yksi ovi, kun lähdettiin kahville kello 15 jälkeen... meidän makuuhuoneen vaatehuoneen ovi nimittäin.