Ja lomapäivät ovat kuluneet missäs muualla kuin raksalla.

1699435.jpg

26.6. Otetussa kuvassa näkyy kirjaston ja olohuoneen väliseinä levytettynä...

1699433.jpg

... sekä keittiön ja aulan väliseinä levytettynä. Tuosta edestä menee sitten tulevaisuudessa ne Westwoodin pähkinän sävyyn petsatut väliportaat yläkertaan, valkoisine pinnoineen kaikkineen.

1699431.jpg

29.6. Otetussa kuvassa näkyy sitten taas parvekkeen alapuolta. Mika on tehnyt vaihtelevasti eri kohteita, vähän sieltä ja täältä... mutta valmista on tullut runsaasti.

1699425.jpg

3.7. Parveke on jo näin pitkällä ja Mika haki bitumikerminkin jo valmiiksi, että saadaan kohta levittää se parvekkeelle sateensuojaksi. Eelis kiipeää juuri terassille.

1699429.jpg

Lisäksi Mika on saanut asennettua koko talon ympäri seinän alareunaan tulevan perinnelankun ja pellityksen sen päälle. Ja huomenna meidän perhe lähtee lomareissuille... Atte Ruisrockiin, Essi lähti Ilonalle ja menee sieltä sunnuntaina Ruissiin... ja me loput mennään OKRAAN!! Katsomaan jos vaikka löytyisi vinkkejä kotieläinten hankintaan, kun  lapsilla kaikki lampaat, kanat, kanit, koirat ja kissat on jo listalla ja minulla se ylämaanlehmä... joka on niin ihanan karvainen <3.