1532525.jpg

Mika on nyt ahertanut alakerran lattian kimpussa. Ensin kaivettiin ja asennettiin viemärit ja sitten aloitettiin styroksien levittäminen. Välillä täytyi asentaa vesiputket ja sähkömieskin on ollut paikan päällä laittamassa omia putkiaan. Täytyy sanoa, että putkia on valtavasti, joka puolella, lasten kanssa ollaan välillä ihmetelty mihin kaikki edes mahtuu... ja mihin niitä edes niin valtavasti tarvitaan. Seuraavaksi sitten on asennettava valua varten raudoitukset. Ne Mika toi tänään kuorma-autolla tontille. Lattia valetaan ensiviikolla, tänään on tulossa valaja katsomaan millaista lattiaa pitäisi sitten tulla laittamaan.

1532529.jpg

Me muut ollaan puuhailtu kasvimaalla.Lauantaina, kun aloitettiin perunan istutusta, ukkonenkin jyristeli lähistöllä ekan kerran tänä keväänä. Tänään tökittiin maahan sipulia, toivottavasti tämä kesäinen sää tästä jatkuu ja on puuhasteluillemme suotuisa. Ella, Eelis ja Lauri ovat varsin tarkkoja istuttajia, joten siitä ei ainakaan satomme voi kärsiä. Ellan nyt istukkaat saattoivat mennä välillä vähän miten päin vaan.

1532629.jpg

Sunnuntaina oli partioparaati Turussa. Sää oli tällä kertaa sopivan kesäinen ja ihmisiä oli kokoontunut runsaasti kadun varrelle. Minä, Atte, Essi, Anni, Lauri ja Leevi oltiin siellä mukana tietysti. Leevi ekaa kertaa oikeana partiolaisena, marssilla kuitenkin jo kolmatta kertaa. Tunnustuksena ansiokkaasta vartionjohtajana toimimisesta Essille oli myönnetty Louhisuden solki, jonka lippukunnanjohtajamme Sanna hänelle Tuomiokirkon edessä juhlallisesti luovutti juuri ennen marssille lähtöä. Onnea Essi!