1479580.jpg

Tontiltamme löytyi ekat valkovuokot, aina niiden löytöminen sykähdyttää yhtä kovin, kevät on tullut.

1479616.jpg

Helge ja Mika ahersivat taas aamusta alkaen raksallamme ja kohteena sisäänkäynnin katto. Nyt ollaan jo niin pitkällä, että paneelit on paikallaan, samoin bitumi ja rimat, jotta katto tuulettuisi. Kova homma on vielä edessä, nimittäin tiilien latominen, koska niitä joudutaan taas leikkelemään aika paljon, ja sitten on taas ilma pölyä sakeanaan. Atte ja Lauri auttelivat osan aikaa miehiä, mikä taas joudutti hommaa ihan mukavasti.

1479608.jpg

Parvekettakin pääsee kuvaamaan altapäin lopulta, kun rakennustelineet on purettu pois tieltä. Essin kanssa purimme eilen päädystä loput telineet ja kyllä taas aamulla tiesi tehneensä jotain. Kaupassa ei heti aamusta meinannut sormet kestää maitopurkin nostamista kärryihin. Hyötyliikuntaa, sanoi Mika... ja Essi tuumasi, että tiedätkös isä, kun lain mukaan hän ei saisi työmaalla niin raskaita tavaroita edes nostella kuin nuo rakennustelineet on. Muna kanaa opettaa :-D

1479615.jpg

Terassilla oli oikeastaan melkein liian kuuma, tässä ihanassa kevätauringossa, mutta vähän jo Annin kanssa suunniteltiin, että jos tuodaan meidän pihakalusteet tuonne ja kokeillaan kahvittelua terassilla. Suunniteltiin myös, että hyvällä ilmalla tuossa passaisi vaikka talkooväelle soppaa tarjota.