Tänään oltiin Mikan kanssa Turussa rakennusmessuilla. Mukavaa vaihtelua, vaikka ei kovin paljon uusista jutuista saatu vinkkejä. Jotain kuitenkin, mm. suihkuseinistä uusi valmistaja tuttavuus ja sellaisia tuotteita, joita voisimme harkita itsellemme. Ja toki piipahdimme Kannustalojen osastolla, koko messujen kohokohta. Ja vaikka muitakin talofirmoja siellä näkyi, niin eipä niiden kohdalla sydän ota ylimääräisiä lyöntejä. <3

Jep. Mutta sitten tultiin messuilta, ja laatoitusten parissa aika edelleen kuluu. Yhdessä saatiin nyt viimeinenkin alarivi valmiiksi yläkerran yhteisestä kylppäristä. Ja Mika jäi vielä aloittamaan vanhempien kylppäriin ohjauspuiden laittamista... pari kuvaa, ehkä. Tästä erittäin vaikeasti dokumentoitavasta kohteesta.

Kuva on otettu käytävän puolelta, oikealla syvennys, johon tulee pesuallas kaappeineen. Kulman taakse oikealle tulee suihku ja vasemmalle wc-istuin... ikkunan viereen, saa siitä sitten katsella mitä metsässä tapahtuu. :)

Tässä laatta hieman lähikuvassa, valkoisessa on tuollaista eläinaiheista kuviointia, ja tässä myös kaksi kolmesta värikuvallisesta eläinhahmolaatasta.